International virksomhed
med danske rødder

Nopa Nordic blev etableret i 1964 af Niels Thostrup. Virksomheden er siden vokset til at være Nordens største private label-producent med speciale i miljømærkede vaske-, pleje- og rengøringsprodukter, og Nopa Nordic er stadig i familiens eje. Mere end 70% af produkterne eksporteres.

Læs mere

Hvem er vi

Nordens førende private label-producent

Nopa Nordic er Nordens største og førende private label-producent inden for rengøring, vaskemidler, opvaskemidler og personlig pleje.

Dansk konkurrencedygtig produktion
Vores produktion sker på vores egne fabrikker i Hobro og Esbjerg i Danmark. Fabrikkerne er på teknologisk forkant og fuldt automatiserede, og derfor er vi meget konkurrencedygtige og har en høj ensartet kvalitet.

Smidig og stabil leverandør
Vi råder over tilstrækkelig kapacitet til at kunne vokse sammen med vores kunder. Nopa Nordic er samtidig en solid virksomhed med et kapitalberedskab, så vi kan investere i yderligere kapacitet, når det bliver nødvendigt. Vi er en både stabil og smidig leverandør.

Eksperter i miljømærkede produkter
Nopa Nordic var blandt pionererne inden for miljømærkede produkter. Vi lancerede vores første miljømærkede produkt i 1993. Siden da har vi udviklet en omfattende portefølje af grønne produkter – og Nopa Nordic besidder i dag markedets største ekspertise og knowhow inden for produkter til sensitiv hud og miljømærkede produkter.

Stor produktionsvolumen
Vi har stor produktionsvolumen og leverer til førende detailkæder og mærkevareejere i hele Europa, samt udvalgte markeder i Asien. Vi er meget bevidste om vigtigheden af en høj leveringssikkerhed, og vi har som mål at overholde levering af den aftalte mængde til den aftalte tid. 

Forbrugerindsigt er grundstenen i produktudvikling
For os er indsigt i markedet og forbrugertrends grundstenen i udvikling af nye produkter. Vi monitorerer markedet og tendenserne og er kompetente sparringspartnere for vores kunder allerede i udviklingsfasen.

Målrettet udvikling af private label-koncepter
Vi samarbejder med universiteter, testcentre og råvareproducenter om nye ingredienser, recepter og egenskaber. Kombinationen af omfattende forbrugerindsigt, stor faglig viden og en effektiv produktion giver konkurrencedygtige produkter af høj kvalitet, der rammer plet i både målgruppe og brandportefølje.

Læs mere om vores historie og målsætning.

 

Alt hvad du har brug for at vide om Nopa Nordic

Download de vigtigste fakta om Nopa Nordic

Virksomhedsresumé

Læs mere om Allison
og Nopa Nordic-familien

Havrevænget 13
DK-9500 Hobro
Find os her

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com

Kontakt os

Nopa Nordic   Allison are members of the Nopa Nordic family »