International virksomhed
med danske rødder

Nopa Nordic blev etableret i 1964 af Niels Thostrup. Virksomheden er siden vokset til at være Nordens største private label-producent med speciale i miljømærkede vaske-, pleje- og rengøringsprodukter, og Nopa Nordic er stadig i familiens eje. Mere end 70% af produkterne eksporteres.

Læs mere

Alt om Nopa Nordic

Nordens førende private label-producent

Nopa Nordic er Nordens største og førende private label-producent inden for rengøring, vaskemidler, opvaskemidler og personlig pleje

Nopa Nordic er stiftet af Niels Thostrup i 1964 og er stadig i familiens eje. I dag har virksomheden en ansat ledelse og en professionel bestyrelse, som er med til at sikre et klart fokus på langsigtet udvikling, fortsat kontinuitet og høj stabilitet. Der er en sund soliditet, en AAA-kredit-rating samt et stærkt kapitalberedskab, som gør, at virksomheden kan investere i yderligere kapacitet, når det er nødvendigt.

Virksomhedens fabrikker er beliggende i Danmark og selskabet er en del af Nopa Nordic-familien, der også omfatter datterselskaber i Sverige og Tyskland samt Allison A/S, hvis stærke miljø- og økologiprofil er et perfekt match til Nopa Nordic A/S’ unikke ekspertise inden for bæredygtighed og miljømærkning.

Disse fokusområde har været en afgørende del af virksomhedens DNA siden stiftelsen og er en væsentlig årsag til, at Nopa Nordic i dag har en omfattende portefølje af grønne produkter samt markedets største ekspertise og knowhow inden for miljømærkning og produkter til sensitiv hud.

Miljøbevidstheden har også haft stor indflydelse på Nopa Nordics produktionsfaciliteter, hvor der er nultolerance over for optisk hvidt og  speckles i vaskepulver. Ligeledes benytter Nopa Nordic alene strøm fra vedvarende energikilder og har sit eget lukkede kloaksystem, som hindrer urenset spildevand i at komme ud i  naturen.  

Produktionsapparatet er fuldautomatisk, og der investeres løbende i ny teknologi, således at virksomheden har den nødvendige kapacitet og altid er fuldt ud konkurrencedygtig – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Nopa Nordic er ISO 9001- og 14001-certificeret og arbejder efter lean-principper.

Leveringssikkerheden er vigtig, og kundelisten tæller en lang række af Nordens og resten af verdens absolut førende brands og detailkæder inden for områderne rengøring, vaskemidler, opvaskemidler og personlig pleje.

Forklaringen på denne succes er et konstruktivt og målrettet samarbejde med kunderne med rådgivning og sparring samt deltagelse i produktudviklingen. Dette sker på baggrund af Nopa Nordics tætte samarbejde med universiteter, testcentre og råvareproducenter samt brug af egen erfaring og en lang række indsigter i markeder, tendenser og forbrugeradfærd.

Nopa Nordic kan således tilbyde produktudvikling med kundetilpassede egenskaber, farver og dufte, kompetent rådgivning, et innovativt emballagesortiment og et effektivt produktionsapparat.

Yderligere information om virksomheden fås ved henvendelse til:
Tlf.  +45 89 122 122 eller mail@nopanordic.com

Alt hvad du har brug for at vide om Nopa Nordic

Download de vigtigste fakta om Nopa Nordic

Virksomhedsresumé

Læs mere om Allison
og Nopa Nordic-familien

Havrevænget 13
DK-9500 Hobro
Find os her

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com

Kontakt os

Nopa Nordic   Allison are members of the Nopa Nordic family »